fbpx

Scari din lemn masiv din stejar

 

10% REDUCERE PANA IN 15 IUNIE

trepte stratificate

Scarile din lemn masiv produse de noi sunt compuse din trepte triplustratificate de stejar si din contratrepte masive de stejar.

Am ales sa optam pentru trepte din trei straturi, deoarece comparativ cu treptele masive, treptele stratificate au o stabilitate si o resistenza mai mare la shock si la schimbare de temperatura in interioru locuintei.

Materialul folosit de firma noastra e uscat pana la 10% umiditate in uscator cu vid de ultima generatie, si imbinare intre elementi se face cu lipici D4 de la firma Collanti Concorde din Italia, utilizand o presa cu platane incalzite.

In decursul anilor treptele noastre vor ramane cum s-au prezentat in prima zi de montare.

OFERIM TRANSPORT SI MONTAJ-

Contratreapta

contratreapta stejar

. Contratreapta este formata din doua sau mai multe elemente din lemn masiv de stejar de clasa A imbinate una langa alta.

Elementele au fost uscate  pana la 10% umiditate, si imbinat cu lipici D4 de la firma Collanti Concorde din Italia.

Treapta Varianta 1

treapta lemn masiv stejar

Treapta este compusa dintr-un strat intermediu de stejar masiv in mijloc cu o grosime de 20 mm, iar partea de sus si de jos este o lamela de 4,5 mm grosime.

Tipul acesta de constructie este mult mai laborios si costisitor de cat o treapta obisnuita facuta dintru singur strat, dar ofera  o stabilitate indelungata in timp, si o resistenta la schimbare de temperatura in interiorul locuintei.

 In varianta 1 elementi care compun parte superiora a treptei poate fi 2 sau maxim 3.

Treapta Varianta 2

Trepte stejar masiv

Treapta este compusa dintru strat intermediu de stejar masiv
in milocul cu o grosime de 20 mm si din sus si din jos este o lamela de 4,5 mmgrosime.   Tipul acesta de constructie
este mult mai laborios si costisitor de cat o treapta obisnuita facuta dintru singur strat, dar ofera  o stabilitate indelungata in timp, si o resistenta la schimbare de temperatura in interiorul
locuintei.

In varianta 2 partea superiora a treptei este compusa dintru singur element, acest lucru ii ofera un design deosebit, ca treapta e facuta dintru o singura bucata din lemn. 

Podestru

trepte lemn masiv pret

Podestru este compus ca si trepte dintru strat intermediu de stejar masiv in mijloc cu o grosime de 20 mm si partea de sus si jos este o lamela de 4,5 mm grosime.   

Riflaje

riflaj din lemn pret

Riflajele fie ca sunt pentru delimitarea unor spatii, sau placate pe pereti, sau chiar pentru delimitarea scarilor, ele ofera o nota de eleganta in locuinta.

Facute din lemn de stejar masiv uscat, cu grosimi de 35 mm, latime de 75 mm.

Plinta de stejar

plinta stejar pret

Riflajele fie ca sunt pentru delimitarea unor spatii, sau placate pe pereti, sau chiar pentru delimitarea scarilor, ele ofera o nota de eleganta in locuinta.

Facute din lemn de stejar masiv uscat, cu grosimi de 35 mm, latime de 75 mm.

Balustrada

Balustrada este un element architectural  avand un dublu scop,protectiv si estetic.                                      Este un ansamblu de alte elemente  avand un parapet in partea superioara (mana curenta) ,care la randul sau se sprijina pe elemente verticale de sustinere (stalpi,coloane sau colonete).

Lucrarile noastre

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial