fbpx

Mobila pentru pasiune

Realizăm manual fiecare masă, făcând-o unică în felul său și oferind clientului posibilitatea de a alege dimensiunile și finisajele după cum dorește.Vânzarea directă din fabrica noastră ne permite să avem prețuri imbatabile, fără a compromite calitatea.

Motive petru care sa alegi mobila Wd Design

Pretul

Vânzând direct mesele noastre putem obține prețuri imbatabile. Suntem siguri că, dacă efectuați o căutare pe web pentru „masă de bordură de scoarță din lemn masiv” sau „masă extensibilă din lemn masiv”, nu veți găsi un preț mai bun!

Tavolo legno cucina salotto scortecciato

Materiale

Toate mesele noastre sunt confecționate doar cu esențe tare, cum ar fi stejar, frasin și nuc, care, spre deosebire de mobilierul de calitate scăzută, produs cu lemn moale, cum ar fi bradul, pinul, varul, le garantează soliditatea, stabilitatea și rezistența la zgârieturi și butoi. .

Lemn Masiv

În timp ce mobilierul din placaj și PAL are o durată de viață relativ scurtă - marginile și / sau șuruburile se desprind cu ușurință - și trebuie aruncate ca deșeuri periculoase, zgârieturi și alte deteriorări de abraziune pot fi îndepărtate, cu un tratament ulterior al suprafață, pentru a obține o piesă de mobilier aproape „nouă”.

Tavolo legno cucina salotto scortecciato

Stabilitate

Toate mesele noastre sunt aplicate pe partea din spate a barelor și măcinate pentru a amortiza tensiunea lemnului și a-l face stabil în timp. Aceasta este o procedură indispensabilă pentru a face o masă rezistentă la schimbările bruște ale temperaturii care apar în interiorul caselor.

Lucrările noastre

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
WhatsApp chat