fbpx

Parchet stratificat stejar

PARCHET STRATIFICAT STEJAR BIZOTAT
Producatori directi ,realizam parchet din stejar masiv si parchet stratificat stejar bizotat .
Cheresteaua pe care o folosim este atent aleasa, ceea ce face ca podelele realizate cu parchetul furnizat de noi sa fie foarte rezistente in timp. Parchetul oferit de noi are o garantie de 20 de ani. Asiguram montaj atat la parchetul masiv cat si la cel bizotat cu personal specializat cu peste 10 ani de experienta in domeniu.
 Parchetul are o grosime totala de 14 mm,ce ne diferentiaza de alti producatori este  stratul de uzura 4 mm,care ii permite sa fie slefuit de multe ori. Grosimea support 10 mm din placaj multistrat de mesteacan.
Dimensiunile parchetului sunt urmatoarele:
*Clasa AB Lungimea de la 600 la 800, latimea de 100 si grosimea de 14 (sau la cererea dumneavoastra alta grosime). Montajul se face in linie sau in V.
* Clasa Rustic Lungimea de la 1000 pana la 2400 latimea de 200 si grosimea de 14 mm. Montajul se face in linie sau in V.
Parchet select 200 ron mp
Parchet natur 190 ron mp

Parchet RUSTIC 180 ron mp

 

 Acest parchet asigură un transfer termic optim ceea ce îl face ideal pentru încălzirea în pardoseală. Acest parchet nu doar ca este potrivit ci si extrem de indicat pentru incalzirea in pardoseala datorita rezistentei sporite la socuri termice si umiditate. Acest tip de parchet este realizat doar din lemn supus unui proces tehnologic de fabricare, ce implică uscare, tratamente termice, presare, șlefuire și finisare. 
Avantajele parchetului stratificat sunt: 
   • este durabil, stabil și natural;
   • este simplu de instalat;
   • ca urmare a procesului de stratificare, este foarte stabil în ceea ce privește dimensiunea plăcilor, care sunt neutre la variațiile de temperatură;
   • parchetul stratificat se montează, de cele mai multe ori, fără adeziv, cu ajutorul sistemului Drop Lock, care asigură îmbinări ferme și rezistente;
   • este perfect compatibil cu orice sistem de încălzire prin pardoseală, cu excepția esenței din fag;
   • există într-o varietate generoasă de modele, cu diferite dimensiuni ale plăcilor;
   • stratul superior este realizat din esențe nobile, utilizate în mod tradițional pentru realizarea parchetului, ceea ce îi conferă un aspect deosebit și flexibilitate;
parchetul stratificat poate fi recondiționat, prin îndepărtarea (rașchetarea) stratului superior de lac și aplicarea unuia nou, eventual, într-o altă nuanță.

Lucrarile noastre

Pentru oferta de pret personalizata ne puteti vizita in magazinul nostru din incinta Remarkt ,Calea Radnei 298 Arad sau ne puteti contacta la

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial